Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Οι Μπάιντεν θρηνούν για τον θάνατο του προεδρικού ποιμενικού Τσαμπ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο γερμανικός ποιμενικός Τσαμπ του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών απεβίωσε σε ηλικία 13 ετών, όπως ανακοίνωσε με συγκίνηση η οικογένεια του Τζο Μπάιντεν.

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Γερμανικός Ποιμενικός, Τσαμπ απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι μας», δήλωσε ο Μπάιντεν σε μήνυμα που διανεμήθηκε από τον Λευκό Οίκο. «Ήταν ο σταθερός, πολύτιμος σύντροφος τα τελευταία 13 χρόνια και λατρεύτηκε από ολόκληρη την οικογένεια Μπάιντεν. Ο Τσαμπ συνόδευσε την οικογένειά μας στις πιο χαρούμενες στιγμές και στις πιο θλιβερές μέρες και λατρεύτηκε από εμάς. Ήταν εκεί για εμάς, ευαίσθητος για κάθε συναίσθημά μας, ακόμη κι αν δεν το εκφράζαμε. Αγαπάμε το γλυκό και καλό μας αγόρι και θα μας λείπει πάντα», τόνισε στη δήλωσή του το αμερικανικό προεδρικό  ζεύγος. «Ακόμα και όταν η δύναμη του Τσαμπ εξασθένισε τους τελευταίους μήνες του, μας υποδεχόταν κουνώντας την ουρά του όταν μπαίναμε στο δωμάτιο. Ήθελε να είναι όπου κι αν βρισκόμασταν, και όλα ήταν καλύτερα όταν ήταν μαζί μας.

Η αμερικανική προεδρική οικογένεια έχει έναν άλλο Γερμανικό Ποιμενικό που ονομάζεται Μέιτζορ, που είχε προκαλέσει αναταραχή τον περασμένο Μάρτιο όταν επιτέθηκε σε μέλος της ομάδας ασφαλείας του Μπάιντεν, σύμφωνα με το CNN. Ο Λευκός Οίκος έκανε τότε λόγο για «μικροτραυματισμό».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο Μέιτζορ έλαβε από τότε «πρόσθετη εκπαίδευση». Ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε σε συνέντευξή του ότι ο Μέιτζορ είναι ένας «χαριτωμένος σκύλος» που φοβήθηκε βλέποντας δύο άτομα που δεν γνώριζε, να εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ