Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Αλέν Ντελόν: Με νέα σύντροφο γιόρτασε τα 86 του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γενέθλια σήμερα για τον Αλέν Ντελόν με μία έκπληξη: Ο θρυλικός ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου γιόρτασε τα  86 του χρόνια, αποκαλύπτοντας τη νέα γυναίκα της ζωής του: Είναι Γιαπωνέζα και το το όνομα αυτής; Χιρόμι. Μιλώντας στο Paris Match, ο Αλέν Ντελόν αποκάλυψε ότι η νέα σύντροφός του ήταν αυτή που τον είχε στηρίξει κατά την περίοδο μετά το εγκεφαλικό του, πριν δύο χρόνια. «Η Γιαπωνέζα σύντροφός μου Χιρόμι, στάθηκε στο πλευρό μου καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάρρωσης», τόνισε ο Ντελόν, προσθέτοντας ότι τον βοήθησε να ανακάμψει από την τραγωδία που θα μπορούσε να του κοστίζει τη ζωή του πριν από δύο χρόνια. «Ένιωσα άσχημα και και με μετέφεραν με  ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα γιατί ήμουν εκεί ή τι ακριβώς είχα».
Ο διάσημος ηθοποιός συγκινείται όταν αναφέρει τις συντρόφους του που έφυγαν νωρίτερα από τη ζωή: Μιρέιγ Νταρκ, Ναταλί Ντελόν, Ρόμι Σνάιντερ. «Παντρεύτηκα πέντε φορές και όλες οι σύζυγοί μου έχουν φύγει από τη ζωή. Αυτές σκέφτομαι όλη την ώρα. Ξέρω ότι με περιμένουν. Θα συναντηθούμε εκεί».
Ο μεγαλύτερος ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου λέει ότι αισθάνεται μόνος. «Είναι πολύ δύσκολο, αλλά μερικές φορές, είναι επίσης σημαντικό. Το μόνο πράγμα που σπάει τη  μοναξιά μου είναι τα παιδιά μου. Αλλά τα βλέπω λίγο.»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ