Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
MENU

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 29/3

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δείτε τις προβλέψεις που ακολουθούν

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι σχεδιάζουν τ’άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εχει φτάσει η στιγμή που δεν μπορεί να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να μετατρέψει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια συζήτηση στην οποία θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχτείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Μην έχετε αναστολές και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή σας και ό,τι αυτή σάς προσφέρει.

ΛΕΩΝ: Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν στο τέλος. Ο ακραίος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Εάν μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας, θα υπάρχει και ανεκμετάλλευτο περίσσευμα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθούν καθαρά από τις δικές σας κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές. Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο, καθώς σας έχει ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα με τα οποία είστε βαθιά συνδεδεμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν πείθουν οι εξηγήσεις της ΕΡΤ

Χθες το βράδυ ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας...

Τσίπρας: Αν δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη ο νόμος για τις offshore, ας τον αλλάξει…

  Πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, από τη Μυτιλήνη, προκαλώντας τον πρωθυπουργό να αλλάξει το νόμο...

Θερμή υποδοχή Αλέξη Τσίπρα στην Λέσβο (video)

  Εξαιρετικά θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Στύψης έτυχε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξή του στο δεύτερο σταθμό...