Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Οι νέες δηλώσεις της Δεληθανάση για τη μήνυση στον Δόξα – Τι είπε ο αδελφός του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Δεληθανάση μετά τη μήνυση που έκανε στον πρώην σύζυγό της, Κώστα Δόξα για ξυλοδαρμό και την απάντηση του τραγουδιστή έκανε εκ νέου δηλώσεις.

Μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την έκκληση του Κώστα Δόξα να μην αναπαράγεται το θέμα γύρω από τη μήνυση και όλα να λυθούν δικαστικώς.

«Το κρίνω… ως αναμενόμενο. Η “φίμωση” είναι μια συνήθης πρακτική χειραγώγησης που ανέκαθεν χρησιμοποιείται για να αποκρύπτεται η αλήθεια. Όπως την ασκούσε σε εμένα, έτσι προσπαθεί να την ασκήσει και στα μέσα. Δεν μου κάνει εντύπωση», είπε.

Όσο για μέρος της δικαστικής απόφασης που δημοσίευσε ο τραγουδιστής σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους είπε: «Πρόκειται για απόσπασμα του δικόγραφου και συγκεκριμένα δικές του δηλώσεις και σε καμία περίπτωση απόφαση δικαστηρίου. Αφορά στη διατροφή και την επιμέλεια. Όχι στην αγωγή διαζυγίου, ούτε στη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Η αγωγή διαζυγίου θα δικαστεί στις 19/11/21 και η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα αυτήν τη στιγμή και αναμένουμε εξελίξεις. Γίνεται μια μεθόδευση αλλά ανεπιτυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ενδιαφέροντος από το βασικό ζήτημα. Αυτό του ξυλοδαρμού και της βίας. Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τα περιστατικά βίας καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει δικαστεί ακόμη».

Ο αδελφός του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος όταν κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα είπε: «Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα γιατί υπάρχει ένα ανήλικο παιδί στη μέση. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

profile original 1 1Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι αυτό έγινε τώρα σκόπιμα απάντησε: «Εσείς τι θεωρείτε; Πραγματικά δεν θέλω να επεκταθώ. Είναι πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδελφού μου».

Η απάντηση του Κώστα Δόξα στη μήνυση της πρώην γυναίκας του

Ο Κώστας Δόξας απάντησε στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση για ξυλοδαρμό με ανακοίνωσή του στα Μέσα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ