Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ζαφείρης Μελάς για καταγγελίες παρενόχλησης: «Αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου…»

«Σκέψου εμένα σαν πατέρα να γινόταν αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Θα έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ζαφείρης Μελάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών και προκάλεσε αντιδράσεις με όσα είπε.

«Είμαι και με τις δύο πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου…”. Από τη άλλη μεριά είναι ότι υπάρχουν κι αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν καταστάσεις. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα;

Σκέψου εμένα σαν πατέρα να γινόταν αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Θα έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Θα τον έπαιρνα από το αυτό και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά γιατί να μην είναι αφού το λένε δημόσια στην τηλεόραση, γιατί θα εκτεθούν; Άρα είναι αλήθεια.

Άκουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με τη κοπέλα αυτή και πίεζε και επέμενε. Δεν άκουσα κάτι που να φανεί βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε και της έλεγε χυδαία πράγματα. Κλείσ’ το ρε κορίτσι μου. Γιατί κάθεσαι και τον ακούς;».

Όσο για το αν υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα στον χώρο του τραγουδιού απάντησε: «Δεν νομίζω να ανοίξουν τα στόματα γιατί δεν έχουν συμβεί τόσο τραγικά στον χώρο μας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ