Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

«Λύγισε» on air η Μπέσυ Μάλφα: Δεν μπορώ να αναπνεύσω, με παραλύει η παιδοφιλία (video)

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη να εκτεθείς ή να εκθέσεις έναν άνθρωπο. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ήρωες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μπέσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» και μίλησε για όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Φανερά στενοχωρημένη με αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρθηκε σε τι τη συγκλόνισε.

«Είμαι πολύ ταραγμένη, αισθάνομαι ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Αλλά από την άλλη αισθάνομαι πως έρχεται ένα φως και πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα από την αρχή, εκείνο όμως που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Με επηρεάζει πολύ. Η δουλειά μας είναι η ίαση της ψυχής και θεωρώ πως είναι πολύ καλό που έχει πέσει πάνω μας αυτό. Συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Υπήρχαν φήμες, αλλά επειδή ήταν φήμες δε μπορείς να τις πιστέψεις. Έχω ακούσει πολλά για πολλούς. Και για μένα. Δε μπορώ εύκολα να πιστέψω κάτι. Παρόλα αυτά, αυτές οι φήμες με βοήθησαν να είμαι επιφυλακτική απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και συνεργασίες… Ακούω προσεχτικά και ερευνώ. Το θέμα δεν είναι αν μου έχει συμβεί εμένα αντίστοιχο περιστατικό. Το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν», είπε δακρύζοντας.

Και συνέχισε: «Θέλει πάρα πολύ δύναμη να εκτεθείς ή να εκθέσεις έναν άνθρωπο. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ήρωες. Η συγγνώμη ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό δεν μετράει».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια απάντησε: «Θέλω να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Υπάρχει επαγγελματίας στρέιτ; Σε τι αναφέρεται; Είναι όλα επάγγελμα στη ζωή; Αν έχει διαβάσει Κικέρωνα, η ρητορική πρέπει να στηρίζεται σε πολύ σημαντικά επιχειρήματα και όχι σε κάτι αστείο. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου υπάγεται στην ατομική του ελευθερία. Άρα φτάνουμε πάλι στο Σύνταγμα. Όλοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο. Αλλά δε θολώνει».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ