Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Σταύρος Σβήγκος: Δεν κάνει για το συγκεκριμένο υπουργείο η κυρία Μενδώνη (video)

«Η απάντηση είναι στην ερώτηση του “γιατί τώρα;” το “γιατί τότε:” Γιατί να επιτραπούν να συμβούν όλα αυτά σε οποιαδήποτε ψυχή»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη που ζητούν εκείνος και οι συνάδελφοί του αλλά και για όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Η απάντηση είναι στην ερώτηση του “γιατί τώρα;” το “γιατί τότε:” Γιατί να επιτραπούν να συμβούν όλα αυτά σε οποιαδήποτε ψυχή. Ούτε το Σωματείο, ούτε οι ηθοποιοί τοποθετήσαμε τον Χ κύριο Λιγνάδη σε αυτήν τη θέση, με τον τρόπο που τοποθετήθηκε. Εφόσον τοποθετήθηκε εκεί ο κύριος Λιγνάδης την ευθύνη έχει η υπουργός Πολιτισμού. Είναι απαράδεκτο όλη αυτή η κατάσταση να κομματικοποιηθεί και να σπιλωθεί μια τέτοια κατάσταση. Επίσης, ως υπουργός Πολιτισμού γιατί δεν απευθύνθηκε στην Εισαγγελέα και περίμενε να περάσουν 15 μέρες και να έρθουν δυο καταγγελίες;

Είμαστε κανονικοί πολίτες και διεκδικούμε αυτά που διεκδικεί ο κάθε πολίτης από αυτόν που τον πρεσβεύει. Για εμένα προσωπικά δεν κάνει για το συγκεκριμένο υπουργείο η κυρία Μενδώνη. Όταν έχει αυτήν την άποψη για τους ανθρώπους που εκπροσωπεί. Όταν τρώμε τέτοια λάσπη από άτομα που μας εκπροσωπούν. Είναι ντροπή».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ