Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Η Ανέτ Αρτάνι συγκλονίζει: Δεν ντρέπομαι, δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα

«Με άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα στα κρυφά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει η Ανέτ Αρτάνι μιλώντας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που υπέστη στο παρελθόν αλλά και για την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

«Στο τραγούδι που θα βγάλουμε έχει να κάνει με τη δύναμη της γυναίκας. Δυστυχώς στην Αμερική είμαστε πίσω στο θέμα της γυναίκας. Ήμουν σε μια άσχημη θέση. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αν δεν πάω πίσω στη μάνα μου ένιωθα ότι θα σκάσω. Εξαιτίας του έμεινα μακριά από την οικογένειά μου. Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αν ήταν τόσο άσχημα γιατί έμεινες”. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Έγινε ένας χαμός όταν έφυγα. Η γειτόνισσα μου πήρε την αστυνομία. Με άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα στα κρυφά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που έφυγα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στονμάνατζερ που της ζήτησε ερωτικά ανταλλάγματα για να τη βοηθήσει: «Γνώρισα έναν μάνατζερ που ήταν αθλητής. Ήταν να υπογράψω κάποιο συμβόλαιο και μου ζήτησε κάτι άλλο. Ήταν ένα γομάρι και εγώ ήμουν μισή μερίδα. Πλησίασε και τον σταμάτησα στο τέλος, με πολύ δύναμη, αλλά με έναν φόβο ότι αν πω όχι θα τον προσβάλλω. Παρόλο που εκείνος με πρόσβαλλε που με έβαλε σε αυτήν τη θέση. Υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις που προσπάθησε με βία και στο τέλος έτρεξα και φοβόμουν πως θα με κάνει να νιώσω εγώ άσχημα. Πολλές γυναίκες φοβούνται ότι αν πουν κάτι θα τους καταστρέψει ο άλλος. Να μην φοβούνται. Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα», δήλωσε στο “love it”.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ