Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Πατρίτσια Μίλλικ Περιστέρη: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 22 μου από καταγγελλόμενο πρόσωπο

«Έχασα τον ύπνο μου γιατί όλο αυτό το ξαναζούσα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Πατρίτσια Μίλλικ Περιστέρη έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με όσα βίωσε από συνάδελφό της που βρίσκετε ανάμεσα στα καταγγελλόμενα πρόσωπα.

«Έχω βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία που έχω πολύ μέσα μου και δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μοιραστώ. Παρόλα αυτά η δυσάρεστη εμπειρία ήταν αυτή αλλά έχουν υπάρξει και διάφορες. Δεν είναι κάτι που δεν τον γνωρίζαμε, απλά πρέπει να είσαι προσεκτικός. Έχω χάσει ρόλο -για μένα αυτό είναι πιο light- μπορεί να μιλήσεις για δουλειά και να μην ενδώσεις και να χάσεις τη δουλειά. Είχα πάει σε οντισιόν, είχα συμφωνήσει και μετά από δύο μέρες που θα έκανα μια ανάγνωση στο σπίτι του σκηνοθέτη όπου υποτίθεται θα ήταν όλο το καστ ήμουν μόνο εγώ. Δεν ενέδωσα σε κάτι και μετά από δύο μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει.

Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω για αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελόμενα πρόσωπα. Όταν έμαθα ότι θα βγουν να μιλήσουν για κάποια πρόσωπα το περίμενα γιατί ακουγόταν στον χώρο ότι πρέπει να προσέχεις πολύ για αυτό το πρόσωπο, έχασα τον ύπνο μου γιατί όλο αυτό το ξαναζούσα. Ήταν κάτι που μου στοίχισε πάρα πολύ. Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε να μιλήσουμε για κάποια δουλειά. Με είχαν προετοιμάσει να είμαι προσεκτική.

Θυμάμαι ότι μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι δεν μπορείς να φορέσεις φόρεμα, κάτι πιο προκλητικό. Μιλήσαμε, μου έκανε πρόταση για μία παράσταση, την αρνήθηκα, μετά από ένα χρόνο μου ξανατηλεφώνησε. Πήγα, αλλά ήμουν πιο άνετη γιατί θεώρησα ότι δεν βρέθηκα σε κάποιον κίνδυνο στο προηγούμενο ραντεβού. Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχισε πολύ γιατί ενώ ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση και πίστευα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω δεν μπόρεσα.

Είναι δύσκολο να περνάς από τέτοιου είδους σεξουαλική παρενόχληση για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Αυτή είναι και η μοναδική φορά που βρέθηκα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Σοκ. Μέσα σου υπάρχει ένας μηχανισμός που ενεργοποιείται, το surviving mode. Ήταν στο θέατρο. Ήμουν 22. Μετά από αυτό σοκαρίστηκα τόσο που κλείδωσα. Και απλά δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά για αυτό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος θα δώσει σημασία σε αυτό επειδή είναι τόσο αγαπητό πρόσωπο που ο κόσμος δεν θα το πιστέψει γιατί μπορεί να πουν ότι το έκανα εκδικητικά. Γιατί πρέπει να περάσεις από όλο αυτό για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα;» είπε στην εκπομπή T-live.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ