Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

«Με απειλούσε με όπλο γνωστός ηθοποιός για να ικανοποιήσω τις ορέξεις του» (video)

Απίστευτη μαρτυρία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Την έκανε ενδυματολόγος στην εκπομπή «Πρωινό» και αφορά την εποχή που εργαζόταν για κωμική σειρά ως βοηθός ενδυματολόγου.

Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε:

«Το 2005 εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος τους διαταγή ότι και αν μας έλεγαν…

Ένας πρωταγωνιστής με ενοχλούσε με μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δεν είχαμε γυρίσματα προσπαθούσα να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα που να μιλήσω, φοβόμουν μη χάσω τη δουλειά μου. Τότε ήμουν 22 χρονών και ήταν μία από τις πρώτες μου δουλειές. Η πίεση που μου ασκούσε αφόρητη. Με πίεζε συνεχώς να συνευρεθώ μαζί του σεξουαλικά, αλλιώς θα έχανα τη δουλειά μου.

Ένα βράδυ αργά τελειώνοντας τα γυρίσματα, κατευθυνόμουν στο αυτοκίνητό μου, όταν παρατήρησα ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Προσπάθησα να τρέξω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, όμως δεν τα κατάφερα. Μέσα στον πανικό μου και στην προσπάθειά μου με κλωτσιές δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε με όπλο αν δεν υπακούσω στις ορέξεις του…

Άρχισα να ουρλιάζω. Έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα άκουσα στα αυτιά μου μια φωνή να μου λέει: «κυρία μου είστε καλά;» από κάποιον περαστικό. Δεν επέστρεψα ποτέ στο σίριαλ, κλείστηκα μια εβδομάδα λέγοντας στους οικείους μου ότι είμαι άρρωστη».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ