Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τσιντικίδου: Το bullying, η επιτυχία και η μάχη με την κατάθλιψη (video)

Πόσοι και πόσοι άνθρωποι δίνουν αυτή τη μάχη...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το bullying που δέχθηκε ως παιδί, την επιτυχία της αλλά και τη μεγάλη της μάχη με την κατάθλιψη μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη η Μαρίνα Τσιντικίδου.

«Συνήθως όταν βλέπω τα βίντεο που μου φτιάχνουν δεν μου αρέσω καθόλου, αυτό ήταν πολύ ευγενικό και σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω κρατήσει αρχείο γιατί δεν το θεωρούσα τόσο σημαντικό. Βλέποντας τις εικόνες και κυρίως ακούγοντας τη μουσική, αναβιώνουν τα συναισθήματά μου, τα καλλιστεία ήταν τότε πολύ μεγάλο πράγμα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βρέθηκα εκεί τυχαία, με έφερε εκεί η ζωή, δεν ήταν παιδικό όνειρό. Ήταν μεγάλο το αντίτιμο, πότε όμως δεν σκέφτηκα να κάνω πίσω. Σαν παιδί ήθελα να γίνω μπαλαρίνα ή καθηγήτρια γαλλικών. Δεν είχα ένα όνειρό ή μεγάλο ταλέντο σε κάτι ώστε να πω θα γίνω αυτό».

Αναφερόμενη στο bullying που είχε βιώσει στο σχολείο λόγω του ύψους της εξήγησε ότι «όποιο κορίτσι είχε καμπύλες ήταν περιζήτητο, εγώ άργησα να σχηματίζομαι και για τη δική μου γενιά είχα υπερβολικό ύψος. Άκουγα πολλά αρνητικά σχόλια».

Κλείνοντας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δύσκολη μάχη με την κατάθλιψη.

«Με δυσκόλεψε η διαχείριση ώστε κάποιος να μου κάνει κριτική, δεν το μπορώ. Δεν είναι βέβαια όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Μια και καλή στα 27 μου είπα “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”. Διαπίστωσα ότι η ταυτότητά μου δεν είναι αυτή, συνέβη σε μια διετία, που έχασα αγαπημένους μου ανθρώπους και το σκύλο μου. Εκεί, πήρα λάθος αποφάσεις, σκοτείνιασε το μυαλό μου. Με ισοπέδωσε ο θάνατος του παππού μου.

Σαν άνθρωπος είμαι μοναχική. Έπεσα σε κατάθλιψη γιατί όλα γύρω μου ένιωθα ότι ήταν λάθος, εκεί έπρεπε κάτι να αλλάξω. Έκτοτε εμπιστεύτηκα το σύμπαν, μέσα από αυτή τη διαδικασία ήθελα να κάνω αυθόρμητα αυτό που με έκανε καλά».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ