Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Σπάει την σιωπή του ο Ξιαρχό: Προσπάθησε να με εκμεταλλευτεί σεξουαλικά 2 φορές

Αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική του ηλικία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο J2US, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική του ηλικία. Ο τραγουδιστής μεγάλωσε στο Μενίδι, έχει έναν ασπρόμαυρο γάτο, τον Χάρο και το σπίτι του λάμπει από καθαριότητα. Από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που φυσικά σε μια κοινωνία, όπως η ελληνική, τον στιγμάτισε.

«Στενοχωριέμαι πολύ για εκείνο το παιδί που μεγάλωσε στο Μενίδι (σ.σ. το μέρος που μεγάλωσε). Γιατί πάντα ήμουν δυναμικός και δημοφιλής (σ.σ. ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο σχολείο), αλλά ενοχλούσε η διαφορετικότητά μου. Έχω περάσει και εγώ bullying, όπως όλα τα παιδιά» ανέφερε, αρχικά, ο νεαρός τραγουδιστής.

«Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή, αλλά με φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητά μου.».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ