Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση και όταν αρνήθηκα απάντησε «Λύνεται η συνεργασία μας»

«Ο επόμενος όμως που θα πάει να κάνει κάτι αντίστοιχο θα το σκεφθεί διπλά και τριπλά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που της συνέβη στον χώρο της δουλειάς της με αφορμή τις καταγγελίες των συναδέλφων της.

«Ευχαριστώ, ευγνωμονώ και θαυμάζω τις συναδέλφους μου που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν δημόσια για όσα βίωσαν. Προσωπικά, δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση και, όταν αρνήθηκα απάντησε “Λύνεται η συνεργασία μας”. Ο κόσμος που δε γνωρίζει σοκάρεται. Ήξερα όλα όσα έχουν καταγγελθεί.  Υπάρχουν πολλά περιστατικά».

1853 MARIANA POLIXRONIDI 19112018

 Και συνέχισε μιλώντας στο περιοδικό Hello: «Σέβομαι απόλυτα ότι ο καθένας έχει τους χρόνους του, την προσωπικότητά του, τις άμυνες του και μπορεί ορισμένες γυναίκες να έχουν θάψει μέσα τους ότι έχει συμβεί και να μη βγουν ποτέ να το πουν. Πλέον αισθανόμαστε μία βαθιά χαρά. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα γίνει αυτό. Όταν το καθεστώς είναι ο λόγος σου ενάντια στο δικό μου και όταν σ’ αυτή τη δουλειά το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, δε γίνεται να βγει μια κοπέλα και να πει “ξέρεις ο τάδε μου έκανε αυτό”γιατί θα πέσουν όλοι να την φάνε, δεν θα την πιστέψει κανείς. Τώρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

0734 EYAGGELATOY ME TON PATERA TIS SPIRO EYAGGELATO POLIXRONIDI 12122011

Δε λέω ότι θα καθαρίσει ο τόπος και ότι θα απαλειφθεί το κακό. Αν γινόταν θα ήταν ένα τεράστιο θαύμα. Ο επόμενος όμως που θα πάει να κάνει κάτι αντίστοιχο θα το σκεφθεί διπλά και τριπλά. Γιατί όλα γίνονταν με την αλαζονεία της δύναμης».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ