Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Η Φιλίτσα Καλογεράκου μηνύει σεναριογράφο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (video)

«Του δίνω το έργο και ο κύριος μου απαντάει: “Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Φιλίτσα Καλογεράκου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό και σεναριογράφο και έχει κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. Ο εν λόγω κύριος ήταν σεναριογράφος – συγγραφέας -παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης. Κανονίζουμε επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει, ώστε αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε συνεργασία.

Του δίνω το έργο και ο κύριος «Χ» μου απαντάει: “Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε. Αν δεν… δεν”. Του είπα όχι και σηκώθηκα κι έφυγα».

Ο δικηγόρος της Φιλίτσας Καλογεράκου, Στέλιος Σούρλας, είπε στο «Πρωινό»: «Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ