Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Βίκυ Πρωτογεράκη: Μου έκανε διάφορες προτάσεις και μετά έβγαλε τα γεννητικά του όργανα, ήταν σοκαριστικό

«Είχα μια διάθεση εμετική, έφυγα κι έτρεμα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αποκάλυψε τις φορές που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο.

Η ηθοποιός με αφορμή τις καταγγελίες συναδέλφων της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και για όσα βίωσε η ίδια.

«Θα σας πω μια περίπτωση πολύ ενδεικτική, και επειδή ήταν και πολύ γνωστός αυτός ο άνθρωπος και είχε και πολύ μεγάλη δύναμη και ο οποίος έχει αφήσει και ιστορία στο χώρο, δεν περίμενα να με πάρει 8 το πρωί και να μου πει “κοίτα να σου πω κοριτσάκι, κι εσύ έχεις ξεφύγει, πώς κι έτσι; Πες μου ώρα και που”.

asdfghj

Αυτό ήταν σοκαριστικό. Επειδή ήξερα ότι είχα να κάνω με έναν εμπαθή άνθρωπο, ο οποίος είχε τότε αρκετή δύναμη, δεν ήθελα  να μου κόψει δουλειές και από αλλού και φέρθηκα πολύ ευγενικά. Του έστειλα 10 τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Παρ’ όλα αυτά δεν με απάλλαξε αμέσως, αναγκάστηκα να πάρω του σταθμού κάποια γυναίκα που ήταν τότε διευθύντρια προγράμματος και της είπα ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορώ να είμαι στη σειρά. Κι έτσι αναγκάστηκε να με βγάλει».

Και συνέχισε! «Και η δεύτερη περίπτωση ήταν σοκαριστική, δεν το περίμενα. Ήταν ένας άνθρωπος που τον εκτιμούσα επίσης, πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, κι έβγαλε τα γεννητικά του όργανα.  Είχαμε βγει για να μιλήσουμε επαγγελματικά, μετά μου έκανε κάποιες προτάσεις και στο τέλος έκανε κι αυτό. Είχα μια διάθεση εμετική, έφυγα κι έτρεμα. Δεν του είπα τίποτα απολύτως, κατέβηκα από το αυτοκίνητο κι έφυγα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ