Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ελένη Μενεγάκη: Επιβλέπει τις εργασίες στο νέο της σπίτι

Θέλει να βάλει την δική της πινελιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες μέσα από το ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!», η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος, πρόσφατα προχώρησαν σε μια νέα επένδυση αγοράζοντας ένα πολυτελές ακίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς.

Αυτό βέβαια δεν είναι ένα γεγονός που μας ξαφνιάζει αφού η Ελένη ακόμα και όταν βρισκόταν στην τηλεόραση, συνήθιζε να κάνει διάφορες επενδύσεις σε ακίνητα μαζί με τον αγαπημένο της.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε την Πέμπτη (21/1/2021) να επισκέπτεται και πάλι το συγκεκριμένο οίκημα στα βόρεια Προάστια για να επιβλέψει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η παρουσιάστρια έφτασε στην Κηφισιά τις πρωινές ώρες ενώ παρέμεινε στην περιοχή για περισσότερο από μια ώρα.

Εκεί βρίσκονταν από νωρίς επαγγελματίες που ασχολούνται με τις τεχνικές και οικοδομικές εργασίες, ενώ η ίδια αμέσως μετά την επίσκεψή της στους εσωτερικούς χώρους συνομίλησε μαζί τους στην αυλή του κτηρίου. Άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη έχει συγκεκριμένες ιδέες για την εσωτερική διαμόρφωση του σπιτιού μερικές από τις οποίες είχε μοιραστεί με το κοινό στην εκπομπή της το 2014.

%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B7

«Στο σπίτι που ζω εγώ έχω κάνει κουζίνα και καθιστικό μαζί. Δηλαδή η τραπεζαρία μου είναι στην κουζίνα μου και παράλληλα εκεί καθόμαστε, εκεί παίζουν τα παιδιά, εκεί τρώμε. Υπάρχει όμως πόρτα που κλείνει και όταν μαγειρεύω δε μυρίζει όλο το σπίτι.» είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ