Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Πόπη Τσαπανίδου: Περιμένω πώς και πώς να ακούσω το γιαγιά (video)

«Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της κόρης της και πώς νιώθει που θα γίνει γιαγιά.

 «Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που μου το είπε. Δεν μου το είπε, εγώ το κατάλαβα μόνη μου, γιατί το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει παιδί το παιδί μου και θα γίνω γιαγιά. Το περίμενα κιόλας από πάντα να γίνω γιαγιά.

Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο.

Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Άλλο. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πως και πως να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ