Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

«Survivor»: Το σχόλιο της Σκορδά για τη δημοφιλία της Σαλαγκούδη – «Όλοι παραξενευτήκαμε» (video)

Δείτε πώς σχολίασαν τα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά το σάλο που ξέσπασε στα social media για το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» κάνοντας λόγο για στημένη ψηφοφορία η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της το σχολίασαν στο «Πρωινό».

«Εξοργισμένοι οι χρήστες του ελληνικού Twitter με την δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη. Όλο το διάστημα όλοι σχολίαζαν την Σαλαγκούδη, δεν μπορεί μετά να της πας στο άλλο άκρο ως την πιο δημοφιλή παίκτρια. Όλοι παραξενευτήκαμε», είπε η παρουσιάστρια με τον Αλέξη Μίχα να συμπληρώνει: «Μπορεί να υπήρξε και μία κινητοποίηση για να ψηφίσουν την Ανθή Σαλαγκούδη».

Μάλιστα βγήκε τηλεφωνικά φίλη της Ανθής Σαλαγκούδη στην εκπομπή για να πει δύο λόγια. «Μπορεί η Ανθή να μην είναι δημοφιλής στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη πάντως είναι πολύ. Η μαμά της είναι σε πολλούς φιλανθρωπικούς συλλόγους και αυτοί οι σύλλογοι από την προηγούμενη φορά ζητούσαν από τον κόσμο να στηρίξουν την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κινητοποίηση στην Βόρεια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς της και οι φίλοι της κάνουν αγώνα για την Ανθή, για να μείνει στο Survivor. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι κάνουν αγώνα με τα μηνύματα».

Με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να σχολιάζει: «Όσα λέγονται είναι για το αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχει να κάνει με το χαρακτήρα της. Δεν έκανε κάτι τραγικό η κοπέλα σαν συμπεριφορά, ούτε έθιξε ανθρώπους, απλώς γίνεται όλος αυτός ο ντόρος γιατί δεν είναι καλή παίκτρια. Όλοι λέγανε ότι είναι παλτό, τώρα δεν είναι ωραίο αυτό, αλλά από αυτό δεν μπορείς να πας στο ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια. Από την άλλη στην Θεσσαλονίκη την συμπαθούν αλλά δεν είναι δημοφιλής, Έχει μια οικογένεια, ο μπαμπάς της είναι πολιτικός και γράφεται ότι την στήριξε. Μπορούμε να δεχτούμε ότι η οικογένεια της κινητοποίησε τον κόσμο. Περίεργο και αυτό μου κάνει».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ