Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Σάλος με το Ντουμπάι: Απόβαση της κοσμικής Αθήνας για τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι (video)

Το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για πιστή τήρηση των μέτρων κατά την εορταστική περίοδο και ενώ οι λοιμοξιολόγοι δεν έχουν σταματήσει λεπτό να εκφράζουν την ανησυχία τους για την πορεία του ιού στη χώρα μας, οι περισσότεροι celebrities το έριξαν έξω… Χρειάστηκε, μάλιστα, να ταξιδέψουν χιλιόμετρα μακριά προκειμένου να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο της… πραγματικής ελευθερίας. Προορισμός τους το μαγικό Ντουμπάι.

Οι εικόνες θύμιζαν βραδιές εποχών… ΠΑΣΟΚ. Ένα μαγικό πάρτι στήθηκε στην πολυτελή «φούσκα» που δημιούργησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να γιορτάσουν εκτός καραντίνας σε συνθήκες χλιδής και πολυτέλειας εκατοντάδες «εκλεκτοί».

Την προηγούμενη εβδομάδα, το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο, που γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές, τις οποίες είχε φροντίσει να διαφημίσει με καμπάνιες, για όσους έχουν φυσικά το χρήμα για να φτάσουν εκεί. Έτσι, την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες έστελναν μήνυμα 6 για να δουν λίγους συγγενείς υπό τις αυστηρές οδηγίες της Πολιτείας, άλλοι βρίσκονταν στο Nammos και σε άλλα μεγάλα κλαμπ των Εμιράτων, σε ένα… «παράλληλο σύμπαν».

Οι περισσότεροι Έλληνες, επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai. Το εορταστικό πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Το «αστείο» είναι πως τα ίδια δελτία ειδήσεων που έκαναν λόγο για «ασυνείδητους πολίτες χωρίς ατομική ευθύνη», βρήκαν χώρο για να αφιερώσουν ρεπορτάζ τους για το ρεβεγιόν χλιδής των Ελλήνων που βρέθηκαν στο Ντουμπάι.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε δε το γεγονός, ότι ο Στέφανος Κορκολής εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε δύο μέρη. Και στο νοσοκομείο Σωτηρία για το ρεβεγιόν του MEGA με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και στο Nammos. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η εμφάνιση στο MEGA δεν ήταν ζωντανή.

Στο Ντουμπάι βρίσκεται, πάντως, για προπονήσεις εδώ και καιρό (από τις 17 Δεκεμβρίου 2020) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επέλεξε ένα άλλο μαγαζί για τη διασκέδασή του, το Cipriani. Να διευκρινιστεί ότι ο έλληνας άσος προπονείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να προετοιμαστεί ενόψει του Australian Open που ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου. Κάτι που είχα κάνει και τις δυο προηγούμενες χρονιές (2018, 2019)…

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ