Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

«Big Brother»: «Λύγισε» η Σοφία μετά τα σχόλια του Θέμη – «Έγινε ένα τέρας» (video)

«Με μία μου λέξη μπορώ να τον κάνω να φύγει και δεν το κάνω»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Σοφία Δανέζη ξέσπασε στο σπίτι του «Big Brother» μετά τη συμπεριφορά που δέχτηκε από τον Θέμη Κανέλλο ενώ έπαιζαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων.

«Δεν ξέρω γιατί κάθομαι, θέλω να φύγω. Κάθομαι εγωιστικά αλλά με εγκαταλείπει ο εγωισμός μου. Θέλω να φύγω και δεν έχει να κάνει με τον Δημήτρη. Δεν περνάω καθόλου καλά, κάθομαι ανούσια. Δεν είμαι χαζή, ξέρω τι γίνεται τώρα. Προσπαθώ να μην “σπάσω”. Μέσα μου είμαι 100% ότι την Παρασκευή αποχωρώ. Δεν υπάρχω μέσα στο σπίτι. Είναι τόσο κακά τα vibes που παίρνω που χτυπάνε την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να το αλλάξω. Με βοηθάει, πεισμώνω αλλά και με ρίχνει.

Νιώθω από παντού τόση κακία, εντάξει δεν είμαι ο Δαλάι Λάμα. Αν ήμουν ο Δαλάι Λάμα εδώ θα ερχόμουν; Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Δεν νιώθω ότι θέλω να το κάνω. Δεν υπάρχει σωτηρία, δεν κρατάνε καν τους τύπους. Θέλω να πω τόσα στον Θέμη που μπορώ να πω και δεν ανοίγω το στόμα μου και κάθε μέρα γίνεται χειρότερος και δεν θέλω να τα βάλω μαζί τους γιατί θα γίνω κακιά. Με μία μου λέξη μπορώ να τον κάνω να φύγει και δεν το κάνω. Αυτό το παιδί έγινε ένα τέρας».


Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ