Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Πετρούνιας και Μιλλούση για δεύτερη φορά γονείς – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Η ανάρτησή τους στα social media

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους διανύουν Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, αφού ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, καρπός του έρωτά τους

Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους, τη μικρή Σοφία κρατά πλέον στην αγκαλιά του τη δεύτερη κορούλα του που με τόση ανυπομονησία περίμεναν όλους αυτούς τους μήνες.

Το ευτυχές γεγονός έκαναν γνωστό οι δυο τους μέσω των social media, ανεβάζοντας και φωτογραφία από το μαιευτήριο… Με τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη γυμναστική να πετάει στα σύννεφα, καθώς οι γιορτές απέκτησαν άλλο χρώμα. Η Βασιλική Μιλλούση είχε αποκαλύψει το φύλο του παιδιού από τον περασμένο Αύγουστο.

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ???? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !! Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες», αναφέρει το μήνυμά τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ