Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Τα δάκρυα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για το «δράμα» των ηθοποιών – Η συγκίνησή του στον «αέρα» (video)

«Λιώνω... όταν βλέπω τη γυναίκα και το μωρό μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (02/12) στην εκπομπή «Πρωινό» του «ΑΝΤ1» και μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και τη ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του. Τι είπε για σειρές που παίζουν στην τηλεόραση….

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το «δράμα» των ανθρώπων του θεάματος, μετά και τα μέτρα που έχουν παρθεί, λόγω του κορονοϊού. Ανέφερε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του πλέον και περιστρέφεται γύρω από τη σύζυγό του και το παιδί τους, ενώ δήλωσε ο απόλυτος χαζομπαμπάς. «Λιώνω… όταν βλέπω τη γυναίκα και το μωρό μου», υπογράμμισε.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος της εκπομπής έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Θέλησε να προτρέψει όσους επιθυμούν να βοηθήσουν το ταμείο για το «Σπίτι του Ηθοποιού», καθώς πλέον πολλοί ηθοποιοί είναι άνεργοι και ζουν στα όρια της φτώχειας. Δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού τους.

Συγκινήθηκε και έβαλε, μάλιστα, τα κλάματα. Βλέπετε, υπάρχουν άνθρωποι που είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν προσφέρει πολλά στην τέχνη και αυτή τη στιγμή δεν έχουν να ζήσουν εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ