Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ελεάννα Τρυφίδου: Έχασα 35 κιλά, αισθάνθηκα ότι ήμουν ο Τσιτσιπάς της δίαιτας (video)

«Όταν έχασα τα πρώτα 10 κιλά ένιωσα ότι κέρδισα Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελεάννα Τρυφίδου καλεσμένη της εκπομπής «Tik Talk» μίλησε για την απόφασή της να χάσει 35 κιλά και εξομολογήθηκε πώς τα κατάφερε.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα. Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή.

Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη. Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε “είμαι καλά με τον εαυτό μου”, όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα 10 κιλά ένιωσα ότι κέρδισα Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ούτε ο Τσιτσιπάς δεν ένιωθε έτσι. Έτσι αισθάνθηκα. Είμαι ο Τσιτσιπάς της δίαιτας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ