Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Super Kiki: Η συνεργάτιδα του Αρναούτογλου μιλάει για τα ναρκωτικά και τη φυλακή (video)

«Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Super Kiki  ή η κατά κόσμον Κική Λιτσάκη άφησε για λίγο τις «Σφήκες» και πήγε καλεσμένη του στο πλατό του «The 2night show».

Έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην παιδική της ηλικίας καθώς ήταν μάρτυρας μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας, για τα ναρκωτικά και τη φυλακή.

555 1

«Ο μπαμπάς μου ήταν βίαιος με τη μητέρα μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από το σπίτι. Οι επόμενες γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν, εμένα και τη μάνα μου. Δεν περνούσα καθόλου καλά. Η μητέρα μου βρήκε έναν αλκοολικό σύντροφο που δεν ήταν καθόλου ευχάριστος στο σπίτι. Κάποια φορά μία συμμαθήτριά μου είπε τη μητέρα μου “βίζιτα” επειδή δούλευε σε μπαρ. Για να το θυμάμαι ακόμα ήταν bullying».

Τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή της μόλις στα 13 της χρόνια. «Στην αρχή είχε πλάκα. Μετά δεν είχε και τόσο. Όταν σταμάτησα να μαστουρώνω με χασίς άρχισα τα χάπια, μετά ήρθε η κοκαΐνη, πολύ lsd. Είχα μία σχέση που μαζί μπλέξαμε και τα κάναμε όλα. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη».

Στη συνέχεια στη Χίο και μπήκε στη συμμορία των «Locos» που διακινούσαν ναρκωτικά στο νησί και βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Μπήκε στη φυλακή μετά την ανάμειξή της σε αυτή την ομάδα με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ