Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Πασχαλίδης: Η απώλεια δεν συνηθίζεται, πρέπει να απαγορεύεται διά νόμου να πεθαίνουν οι φίλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε στο «Πρωινό» για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του, για τις κακές του συνήθειες και για τις απώλειες των φίλων του, Θάνου Μικρούτσικου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Με ένα νέο μέλος στην οικογένεια έχει πολλή αϋπνία και πολλή χαρά. Είχα ξεχάσει το size αυτό γιατί η κόρη μου η μεγάλη είναι κοντά στα 12. Ωραίο είναι όμως, σε ξανανιώνει. Θα την πούμε Χριστίνα» , είπε αναφερόμενος στον ερχομό της μικρής του κόρης. Για εκείνον όμως τι είναι το τραγούδι; «Το τραγούδι είναι η καλύτερη μέθοδος ψυχοθεραπείας, γλιτώνεις τον ψυχίατρο, οπότε λέω να το συνεχίσω».

Και συμπλήρωσε αναφερόμενος σε κακές του συνήθειες «Η κακιά μου συνήθεια είναι ότι είμαι ανυπόμονος και δε με έχουν διδάξει (υπομονή) καμία από τις δύο κόρες μου ακόμα».8627 IOANA MALESKA GIORGOS VALARIS IRO MANE MILTOS PASXALIDIS 1392020.jpg

Η μουσική είναι η ζωή του και εργάζεται πολλές ώρες πάνω σε αυτή. «Αυτό που έχει σημασία στη μουσική είναι η σκληρή εργασία. Εγώ μπορεί να έχω έμπνευση 5 φορές τη μέρα αλλά δεν έχω τα κότσια να κάτσω  5 φορές να γράψω. Το να γράφεις τραγούδια είναι ένα βάσανο, οπότε βασανίζομαι όσο λιγότερο γίνεται».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον χαμό των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Θάνου Μικρούτσικου.

«Η απώλεια δεν συνηθίζεται με τίποτα. Θα πρέπει να απαγορεύεται διά νόμου να πεθαίνουν οι φίλοι. Είναι το πιο σκληρό και άδικο πράγμα. Έκλαψα πριν από μια βδομάδα. Είδα σε επανάληψη ένα στιγμιότυπο που χωρίζανε και βούρκωσα. Δεν μπορώ να χωρίζουν οι άνθρωποι. Με ζορίζει ακόμα και στα ψέματα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ