Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τίνα Μιχαηλίδου: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος

«Να προσέχετε όλοι εκεί έξω! Να φοράτε τις μάσκες σας και να κρατάτε αποστάσεις!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θετική στον κορονοϊό διεγνώσθη η Τίνα Μιχαηλίδου.

Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε με ποστ της στο instagram ότι προσβλήθηκε από τον ιό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

«Καραντίνα Μέρα 8η. Ναι, είμαι και εγώ θετική στον COVID-19! Έχουν περάσει ήδη 8 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα χωρίς συμπτώματα! Σήμερα λοιπόν, που ένιωσα πιο δυνατή αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας!
Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να χάνεις την όσφρηση και τη γεύση σου, είναι πρωτόγνωρο να μην κάνεις τίποτα και να νιώθεις εξάντληση, είναι πρωτόγνωρο να είσαι μόνος σου και να πρέπει να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου!

Από την άλλη, είναι συγκινητικό να νιώθεις τη φροντίδα και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων από απόσταση, είναι συγκινητικό να νιώθεις τη στήριξη και το ενδιαφέρον των συνεργατών σου και των φίλων σου!
Αυτή η περιπέτεια μου δίδαξε πολλά! Κυρίως όμως ότι οι άνθρωποι είναι μέσα μας και όχι γύρω μας και η μοναξιά είναι μόνο στο μυαλό μας! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την @michelidakimarion και όλη την ομάδα της εκπομπής @dimitrakochila @eftichisgr @vasofourla , Κατερίνα, Ελένη, Βιργινία και την διοίκηση της ΕΡΤ για τη στήριξη και την κατανόηση τους και φυσικά την οικογένεια μου @haris_mich @the_nose_mm @anna_ousa @silveraki @christina_patakaki και τους φίλους μου @riarapti @dokoros @nonnuh_c για το ενδιαφέρον και τα «τάπερ αγάπης» που έλαβα!

Να προσέχετε όλοι εκεί έξω! Να φοράτε τις μάσκες σας και να κρατάτε αποστάσεις! Περισσότερα θα πούμε αύριο στην εκπομπή #katitrexeimetimarion @ertsocial !#stayhome #staysafe».

https://www.instagram.com/p/CHiIpQHlS3t/?utm_source=ig_embed

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ