Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Πένθος για τη Μικαέλα Φωτιάδη – Το συγκινητικό της αντίο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μικαέλα Φωτιάδη περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε αγαπημένο της πρόσωπο και μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής.

«Γιόρταζα χωρίς να ξέρω ότι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω όταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό… να μην μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα είναι μια μαύρη μέρα πλέον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων, γιατί ήσουν ένας άγγελος στη γη και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι.

Είμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου έλεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις. Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας όσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξαναδώ ποτέ… Έλα στα όνειρα μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί. Σε περιμένω…

Και όπως λέει και το τραγούδι: “Γιαγιά μου αγαπημένη, γιαγιά μου γλυκιά. Αχ, αν δεν είχα εσένα γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τόσο στενάχωρος και άδειος αν δεν υπήρχες εσύ… έχω την καλύτερη γιαγιά”, Τώρα δεν υπάρχεις πια… και “είχα” την καλύτερη γιαγιά… 08.11.20», έγραψε στο instagram.

https://www.instagram.com/p/CHZ_zjYFUM7/

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ