Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Η έκκληση βοήθειας της Έρρικας Πρεζεράκου για την ανιψιά της που διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο

«Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να τα καταφέρει η Αναστασία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Έρρικα Πρεζεράκου λίγο μετά το ατύχημα που είχε με σκάφος περνάει νέο Γολγοθά.

Η επτάχρονη ανιψιά της διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο και γίνεται αγώνας να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό για θεραπεία. Η γυμνάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την κατάσταση της ανιψιάς της και την ανταπόκριση του κόσμου να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια.

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση για να ξεπεράσει η μικρή Αναστασία το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική στο Τέξας που είναι εξειδικευμένη. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται τη βοήθειά μας. Από προσευχή μέχρι να βάλουμε χρήματα σε ένα κοινό λογαριασμό μέσω της Eurobank.

Θα χρειαστούν περίπου 700.000 ευρώ και έχουν συγκεντρωθεί τα μισά. Είμαι πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα. Εδώ μας λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να τα καταφέρει η Αναστασία».

Και συμπλήρωσε: «Η Αναστασία, επειδή όλο αυτό ξεκίνησε όταν τα ματάκια της γύρισαν και νομίζαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό, ήρθε αμέσως με την οικογένειά της από την Καλαμάτα. Είμαστε σε μια διαρκή ταλάντωση. Ένα κομμάτι που ή θα κλαίμε ή θα λέμε πάμε γερά. Κάναμε πριν ένα μήνα τα γενέθλιά της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τα κάνουμε και του χρόνου. Η Αναστασία ξέρει ότι έχει ένα πρόβλημα με τα μάτια της για να έχει καλή ψυχολογία. Προσπαθούμε να τη γεμίσουμε χαρά για να αντιμετωπίσει αυτό που έρχεται».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ