Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Λάκης Λαζόπουλος: Η σάτιρα είναι δύσκολη αυτή την εποχή (video)

«Αυτή η κατάσταση που ζούμε είναι από μόνη της πνιγερή αλλά δεν σημαίνει το καθετί που είναι πνιγερό δεν είναι και αστείο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το πρωινό» αναφέρθηκε στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες της καριέρας του, στο βιβλίο που ετοιμάζει για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή, στα τηλεοπτικά του σχέδια και την απουσία της σάτιρας από την ελληνική τηλεόραση.

«Η επιτυχία δεν έχει γεύση, είναι σαν το μαλλί της γριάς, τρως, τρως και το καλαμάκι μένει στο τέλος. Αλλά και η αποτυχία είναι δεκτή στους ανθρώπους πάντα. Όταν επιχείρησα το ’88 να κάνω “Το ημερολόγιο ενός τρελού” έκανα μια πολύ ωραία αποτυχία, την ευχαριστήθηκα αλλά και από την αποτυχία μαθαίνεις πράγματα».

Αναφέρθηκε επίσης στο βιβλίο που ετοιμάζει και είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του που πέθανε πριν από λίγο καιρό, τονίζοντας: «Είναι ένα βιβλίο για τη ζωή μου. Είναι η πρώτη φορά που καταγράφω δικά μου συναισθήματα και δικές μου σκέψεις. Σαν να έγινε το μολύβι ο τρόπος να ξεθάψω πράγματα για να τα ξαναζήσω».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ετοιμάζει κάτι στην τηλεόραση εξήγησε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι τηλεοπτικό στο κεφάλι μου. Στο μυαλό μου έχω, γραμμένα έχω, σενάρια πάντα γράφω. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που το κάνεις ή δεν το κάνεις, δεν έγινε και κάτι».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην απουσία της σάτιρας από την ελληνική τηλεόραση την περίοδο του κορονοϊού που βιώνουμε. «Η σάτιρα είναι δύσκολη αυτή την εποχή. Αυτή η κατάσταση που ζούμε είναι από μόνη της πνιγερή αλλά δεν σημαίνει το καθετί που είναι πνιγερό δεν είναι και αστείο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό video:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ