Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Καφετζόπουλος: Αηδία το remake του «Ακάλυπτου» – Δε μου άρεσε καθόλου (video)

Η σειρά «Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1997 έως και το 2000

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια σχολίασε την απόπειρα remake του «Ακάλυπτου» ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε μαζί με τον γιο του, Γιώργο, στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας οι τρεις τους συζήτησαν τα πρώτα βήματα του μικρού Καφετζόπουλου στην υποκριτική και το κατά πόσο έπαιξε ρόλο ο πατέρας του στην απόφαση να ασχοληθεί με αυτή.

Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια στη σειρά «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή» και στην αναβίωσή της.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν απολύτως ειλικρινής:

«Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκέφτονταν ο Καραγιάννης και διάφοροι σταθμοί να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα και δεν είναι καλή ιδέα».

Η σειρά «Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1997 έως και το 2000 σε σκηνοθεσία Αντώνη Τέμπου και σενάριο Λευτέρη Καπώνη με τους Αντώνη Καφετζόπουλο (Αντρέας – Ακάλυπτος), Γιώργο Παρτσαλάκη (Μάκης -Τίγρης), Μαρία Τζομπανάκη (Μπέτυ), Ρένια Λουιζίδου (Αλίκη) και Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Ρένα) στους βασικούς ρόλους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ