Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά on air: Δεν το πιστεύω…δεν το πιστεύω αυτό (video)

Τι συνέβη;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με αποκάλυψη που της έκανε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» την Παρασκευή.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα κοριτσάκι που είχε επισκεφθεί στο ορφανοτροφείο μερικά χρόνια πριν και του είχε αγοράσει αθλητικά παπούτσια και δεν ήταν άλλη από την Άννα Μπεζάν. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έκανε τη Φαίη Σκορδά να δακρύσει και να τον ρωτάει για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «8 Λέξεις».

Η ανερχόμενη ηθοποιό σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τα δύσκολα χρόνια που είχε ζήσει.

«Η μητέρα μου, με παράτησε μόλις γέννησε μετά από πέντε ημέρες. Το άκουγα στο περιβάλλον που ήμουν, μεγάλωσα με αυτό. Το είχα μάθει από τον πατέρα μου και ήξερα την δική του πλευρά. Μου είναι οικείο ότι δεν έχω γονείς. Με τον πατέρα μου, μεγάλωσα μέχρι τα 12, δεν ήταν καλός γονιός. Του έκανα μήνυση και πήγα στο ορφανοτροφείο στην Θεσσαλονίκη. Ήταν δύσκολα, δεν σκέφτηκα να γυρίσω πίσω στον πατέρα μου. Με χτυπούσε και με κακοποιούσε, είχαμε θεματάκια. Το ορφανοτροφείο θα είναι πάντα το πατρικό μου. Δεν έχω σχέσεις με τις κοπέλες από ορφανοτροφείο γιατί όταν βγαίνεις στον πραγματικό κόσμο καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους. Έχω βαφτίσει όμως ένα κοριτσάκι.

Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απόφαση να φύγω από το «Μέλισσα» γιατί ενηλικιώθηκα. Την ημέρα των γενεθλίων μου που έγινα 18, τα άλλαξαν όλα. Δούλευα από τα 16 μου. Μάζεψα ένα ποσό για να μπορούσα όποτε θέλω να φύγω. Είχα προνοήσει για την φυγή μου. Την είχα δει την μητέρα μου μια φορά. Δεν θέλησε να με δει δεύτερη φορά. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Έχω αδέρφια αλλά δεν έχω επαφή μαζί τους, δεν έχουμε σχέση όμως. Ο καθένας τον δρόμο του. Ένα like στο Instagram και ως εκεί, αυτά τα εικονικά.

Με τον πατέρα  μου δεν είχαμε καμιά επαφή. Έχει πεθάνει τώρα. Δεν τον είδα σε καλή κατάσταση υγείας. Ο πατέρας μου ήταν σκληρός, είχε σχέση εξάρτηση μαζί μου και δεν θεωρώ ότι μετάνιωσε. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και θεωρούσε αυτή τη στάση και συμπεριφορά σωστή. Είναι δύσκολο, γιατί δεν το έχω σπουδάσει και το έχω απολαύσει. Δεν είμαι ηθοποιός απλά συμμετέχω σε μια σειρά. Η τηλεόραση έχει πολύ καλύτερα χρήματα και αν πιστεύεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις δεν μπορείς να πεις όχι και έτσι απαντώ στους επικριτές μου. Προσπαθώ για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ