Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

«Στα σίριαλ πλέον πληρωνόμαστε με τον μήνα, καμία σχέση με τα παλιά κασέ» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στα κασέ τους αυτή την περίοδο αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Βάφτισα την εγγονή μου για να με φωνάζει καλύτερα “νονά”. Μέχρι μια ηλικία για τις γυναίκες είναι σημαντική η σεξουαλική ζωή, για τους άντρες δεν ξέρω γιατί τεκνοποιούν μέχρι τα 80. Υπάρχει η μόδα με τις μεγαλύτερες και τους μικρότερους. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό», είπε η Νικολέττα Βλαβιανού μιλώντας για τον ρόλο της γιαγιάς που ζει τον τελευταίο καιρό.

Στη συνέχει αναφέρθηκε στη ζήλια που έχει δεχτεί από συντρόφους της. «Για τις γυναίκες που ασχολούνται με την τέχνη είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν οικογένειες. Έχεις διάφορους αρσενικούς γύρω σου και ζηλεύει ο άντρας σου. Το έχω βιώσει αυτό πάρα πολύ. Μπορεί να μην έχεις όρεξη να φας και ο άλλος να σου λέει ότι φλερτάρεις, εκεί κάνεις τον σταυρό σου. Εγώ δεν ζηλεύω στις σχέσεις. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο βάρβαρα συναισθήματα του ανθρώπου.

Κλείνοντας μίλησε για τα χρήματα που παίρνουν πλέον οι ηθοποιοί. «Επειδή τα περισσότερα σίριαλ έχουν γίνει καθημερινά, πληρωνόμαστε με το μήνα. Καμία σχέση με τα παλιά κασέ. Τώρα είναι περίπου μισθοί του Εθνικού Θεάτρου. Χρήματα στην άκρη; Αυτό είναι το ανέκδοτο της μέρας», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ