Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της on air (video)

Η δημόσια εξομολόγησή της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» έκανε μια εξομολόγηση αναφερόμενη στο διαζύγιο των γονιών της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μετά το διαζύγιό μεγάλωσε τη Δανάη με τον καλό της φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA με αφορμή τις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για το διαζύγιό της βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στον χωρισμό των γονιών της περνώντας ένα μήνυμα.

«Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα, είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη. Δηλαδή, τα διαζύγια, ακόμα και τώρα είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες οι οποίες δεν το τολμούν, ενώ δεν είναι ευτυχισμένες, για τα παιδιά.

Αυτό, καλώς ή κακώς είναι άσχημο, γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι και αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκουν τον τρόπο. Εμένα που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς που έχουν λόγω να περνούν ωραία μηνύματα. Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων, αν είναι καλά οι γονείς θα είναι και τα παιδιά».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ