Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Σπύρος Φωκάς: Στο νοσοκομείο εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων

«Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σπύρος Φωκάς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω χρεών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα που του προκάλεσαν προβλήματα υγείας.

«Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.

4180 FOKAS PANAGIOPOYLOY 14012020

Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα.

Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», δήλωσε η σύζυγός του, Λίλιαν στην εφημερίδα espresso. Μετά από παρέμβαση δικηγόρου το ρεύμα συνδέθηκε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ