Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε γιατί πλέον δεν παίζει σε σειρές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπουμε σε σειρές

Ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε σε συνέντευξή του τον λόγο που πλέον δεν παίζει σε σειρές. Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πετυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ και εξήγησε γιατί απέχει πλέον από τη μικρή οθόνη.

Έχεις πρωταγωνιστήσει σε κορυφαία σίριαλ όπως τα «Love, sorry», «Χάι ροκ», «Θα σε δω στο πλοίο» και πολλά ακόμη. Τι έχεις να θυμάσαι;

Για μένα είναι άξιο να αναφέρω από τα παλιά, προ της ιδιωτικής τηλεόρασης, τη «μαντάμ Σουσού» και τον ρόλο του Ζορζ. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία της κρατικής τηλεόρασης, με την εξαιρετική Άννα Παναγιωτοπούλου στον ομώνυμο ρόλο. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις με την Άννα, τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον Νίκο Γαροφάλλου, τον αείμνηστο φίλο μου, αλλά και με όλους τους συναδέλφους και τους συντελεστές αυτής της δουλειάς.

Τι γινόταν στο δρόμο με τον κόσμο, γιατί τα σίριαλ στην ιδιωτική έσπαζαν ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης;

Η τηλεόραση σε κάνει άμεσα γνωστό στον κόσμο και, αν πράγματι είναι συμπαθητικό αυτό που κάνεις, αγαπιέσαι πολύ γρήγορα από τους ανθρώπους. Είχα την τύχη να παίξω τέτοιους ρόλους στην τηλεόραση και τη μεγάλη χαρά να γευτώ την αγάπη του κόσμου. Με τον Σάκη τον υδραυλικό ήταν διάχυτη η αγάπη του κόσμου στον δρόμο, σε βαθμό που δεν τολμούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν γύρω μου. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η είσπραξη αυτής της αγάπης, εκείνη τουλάχιστον την εποχή, μετουσιώθηκε και σε διαπραγματευτικό μου ατού στη σχέση μου με τους θεατρικούς παραγωγούς.

Γιατί δεν σε βλέπουμε σε σίριαλ;

Είναι εν μέρει επιλογή μου, αλλά θα έλεγα ότι είναι επίσης επιλογή των καναλιών και των τηλεοπτικών παραγωγών – και καθόλου άδικα – να προωθηθούν νέα πρόσωπα στον χώρο της τηλεόρασης. Κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

Η επιστροφή των ριάλιτι πως σου φαίνεται;

Δεν έχω να ψέξω κάτι για αυτό, τη στιγμή που υπάρχει τηλεοπτικό κοινό που αρέσκεται σε αυτού του είδους την ψυχαγωγία. Δεν έχει νόημα να κρίνουμε συνέχεια αρνητικά τις εκδηλώσεις την κοινωνίας των ανθρώπων.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ