Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ρούλα Ρέβη διέκοψε τις διακοπές της για να μπει στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στη γνωστή φωτογράφο; Η ίδια πόζαρε στο κρεβάτι φορώντας μάσκα και «ανέβασε» φωτογραφίες στο instagram.

«Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά  ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως.

Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπέροχη Ζέτα Μακρυπούλια στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπέροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρούλα Ευγενία Σαμαρά. Τι άλλο να ζητήσω πια; Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε. Ένα φιλάκι στον ήρωά μου Αποστόλη Τότσικα».

https://www.instagram.com/p/CDA3zZ3Hb3q/

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ