Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Σε συναυλία στο Ηρώδειο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραδινή έξοδος μετά από καιρό

Στο Ηρώδειο πήγαν η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Το ζευγάρι επέλεξε να δώσει το «παρών» στη συναυλία του βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκου. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και πόζαραν χαμογελαστοί μετά από καιρό που είχαμε να τους δούμε σε δημόσια έξοδο.

Καβάκος Επίδαυρος συναυλία

 «Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο είναι ότι την περίοδο που αυτός δουλεύει εγώ δεν δουλεύω τόσο και την περίοδο που εγώ δουλεύω αυτός κάνει το off του. Έχουμε ήδη κάνει πολλά ταξίδια μαζί και θα συνεχίσουμε.9245 LEONIDAS KAVAKOS 17072020.JPG

Εγώ για την επόμενη χρονιά, εκτός από τα επαγγελματικά μου σχέδια που εύχομαι να πάνε καλά, αυτό που εύχομαι κυρίως είναι όσοι αγαπώ να έχουν υγεία. Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται, ένας πραγματικά θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε φίλος είτε σύντροφος είτε ο μπαμπάς του και η μαμά του. Είναι ένα φανταστικό πλάσμα, είναι σπάνιος. Δεν το λέω επειδή είναι σύντροφός μου, είναι αλήθεια. Είναι μόνο χαρά και πιστεύει πως όλα θα τα αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ αισιόδοξος και ένα σπουδαίο ταλέντο», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια η ηθοποιός. Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουμε να φάμε κουφέτα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ