Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ήταν sex symbol στην Ελλάδα αλλά ήθελε να γίνει παππάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπήρξε sex symbol στην Ελλάδα ωστόσο εκείνος τη περίοδο της μεγάλης επιτυχίας σκέφτηκε να γίνει παππάς όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του.

axdw 6

«Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα στα μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας και κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Νίκος Παπαδάκης που πλέον ασχολείται με τον αγιογραφία.nikos_papadakis

Εξήγησε πώς ενώ ήταν μοντέλο κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό του να γίνει παππάς.

«Κάποια στιγμή, πολύ παλιά, είχα πάει στο Άγιο Όρος και η εικόνα που είχα από παιδάκι με τη θρησκεία ήταν πολύ κοντά σ’εμένα. Πάντα ήμουν κοντά στη θρησκεία και την εκκλησία, οπότε ήταν φυσιολογικό, έτσι ήταν στο DNA, όλοι οι παππούδες όσο πίσω κι αν κοιτούσα, ήταν όλοι ιερείς. Ναι, το σκέφτηκα να γίνω παπάς, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα, φαίνεται…Μπορεί και να μην είναι ποτέ, να είμαι με έναν άλλο τρόπο στην εκκλησία, αυτόν της αγιογραφίας. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν κληρικός, κάποια στιγμή ήταν επίτροπος στην εκκλησία».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ