Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Γιάννης Αθητάκης: Η σχέση μου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε τον κύκλο της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γιάννης Αθητάκης υπήρξε ζευγάρι με την Ελεονώρα Μελέτη και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σχέση τους.

Έχετε σκεφτεί να κάνετε οικογένεια;

Ναι, πολλές φορές, αλλά πρέπει να προκύψει.

Υπήρξαν μηνύματα – σχόλια στα social media που μπορεί και να σας σόκαραν;

Έχω λάβει, αλλά δεν έχω δώσει σημασία. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Αλλά στα ιδιαίτερα μηνύματα δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω.

5750 ELEONORA ZOYGANELI GIANIS ATHITAKIS 22122017

Εκείνες τις φορές που βλέπατε τον εαυτό σας στα περιοδικά λόγω της σχέσης σας με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια όταν σας εμφάνιζαν ζευγάρι με την Ντόρα Μακρυγιάννη, αισθανθήκατε εκτεθειμένος ή θεωρείτε ότι αναπόφευκτα επειδή είστε αναγνωρίσιμο πρόσωπο θα ασχοληθούν τα media μαζί σας;

Πριν έρθει το σίριαλ υπήρχε η σχέση με την Ελεονώρα, έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Και τότε “χρέωσαν” την επιτυχία μου και τη δουλειά μου σε αυτή τη σχέση που είχα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με την Ντόρα είμαστε φίλοι, μας χρέωσαν κάτι τέτοιο γιατί ίσως έτσι θα το ήθελαν, κάνουν τη δουλειά τους και το καταλαβαίνω, αλλά θα τους πω ότι είχαν λάθος πληροφορίες.

Ανησυχείτε επαγγελματικά για την επόμενη μέρα;

Η δουλειά του ηθοποιού πάντα περνούσε κρίση. Προσπαθώ πια να είμαι ψύχραιμος, πιστεύω στον εαυτό μου, δεν φοβάμαι, αντιθέτως είμαι αισιόδοξος.

4852 GIANIS ATHITAKIS ELEONORA ZOYGANELI 6112017

Τι δεν ξέρουμε για τον Γιάννη Αθητάκη;

Μου αρέσουν οι εκδρομές, η φύση, οι κηπουρικές εργασίες, το νερό, η θάλασσα, το κολύμπι, το διάβασμα, η ηρεμία. Γενικά μου αρέσει η απομόνωση.

6042 GIANIS ATHITAKIS ELEONORA ZOYGANELI 2052017

Κάπως έτσι πέρασε και η περίοδος της καραντίνας;

Ναι, ασχολήθηκα με το σπίτι μου, έκανα καθαριότητα όπως όλοι, μου αρέσει να κάνω δουλειές στο μπαλκόνι, να αλλάζω τα έπιπλα, γυμνάστηκα λίγο και διάβασα αρκετά.

Πηγή περιοδικό tv έθνος

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ