Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σοβαρό τροχαίο για την Ευτυχία Μελή – Σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα»

Η Ευτυχία Μελή που υποδύεται την «Κατερίνα Μαρόγλου» στη σειρά «8 Λέξεις» είχε σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της να διαλύεται.

Η ίδια αφού σώθηκε από θαύμα πόσταρε φωτογραφίες από το ατύχημα κι έγραψε: «Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε μόνο δύο δευτερόλεπτα κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με τη θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στη δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο. Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο. Μην τρέχετε βρε παιδιά. Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ