Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Κορονοϊός: Η Ντόρα Μακρυγιάννη μένει σπίτι κι αναπολεί στιγμές του παρελθόντος (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μένει σπίτι και κοιτάζει βίντεο και φωτογραφίες του παρελθόντος.

Μετά τις φωτογραφίες με άλλο χρώμα μαλλιών που πόσταρε στο instagram αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο από καλοκαιρινές διακοπές και έγραψε: «Και συνεχίζοντας να φτιάχνω τα αρχεία μου με πολλές πολλές αναμνήσεις ,κατέληξα ότι κάθε φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου πραγματικά ευτυχισμένο και γεμάτο ήταν όταν ένιωθα ελεύθερη!

Ελεύθερη να μπορώ να νιώσω, να μοιραστώ ,να θαυμάσω ,να αφεθώ , να χορέψω περπατήσω ξυπόλυτη, άλλες φορές να είμαι με ένα μαγιό και αλμύρα και να χορεύω για ώρες, κάποιες φορές με παρέα κάποιες φορές μόνη μου και να το απολαμβάνω εξίσου το ίδιο όμορφα και θα μπορούσα να γράψω και άλλα τόσα .

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πολλές φορές τα ξεχνούσα, απορροφημένη απ την ταχύτητα που έχει πια η καθημερινότητα μας, λες και είναι πίστα ράλι που πρέπει να τρέχουμε διαρκώς για κάτι, αγνοώντας ότι οι ώρες, μέρες, μήνες δεν ξαναγυρνάνε .

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως νιώσαμε και τι ήταν αυτό που μας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους .

Η καραντίνα κάποια στιγμή θα τελειώσει, η επιθυμία όμως για να έχουμε μια γεμάτη ζωή με χαμόγελο και αλήθεια δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ!

(Είναι απ τα αγαπημένα μου παλιά κομμάτια

Andain – Beautiful Things )».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και συνεχίζοντας να φτιάχνω τα αρχεία μου με πολλές πολλές αναμνήσεις ,κατέληξα ότι κάθε φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου πραγματικά ευτυχισμένο και γεματο ήταν όταν ένιωθα ελεύθερη ! Ελεύθερη να μπορώ να νιώσω,να μοιραστώ ,να θαυμάσω ,να αφεθώ , να χορέψω,να περπατήσω ξυπόλυτη ,αλλες φορες να είμαι με ένα μαγιο και αλμυρα και να χορεύω για ώρες,κάποιες φορές με παρέα κάποιες φορές μόνη μου και να το απολαμβάνω εξίσου το ίδιο όμορφα και θα μπορούσα να γράψω και αλλα τόσα . Αυτό που ηθελα να πω είναι ότι πολλές φορές τα ξεχνούσα, απορροφημένη απ την ταχύτητα που έχει πια η καθημερινότητα μας ,λες και είναι πίστα ράλι που πρέπει να τρέχουμε διαρκώς για κάτι ,αγνοώντας ότι οι ωρες,μέρες,μήνες δεν ξαναγυρνάνε . Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως νιώσαμε και τι ήταν αυτό που μας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους . Η καραντίνα κάποια στιγμή θα τελειώσει,η επιθυμία όμως για να έχουμε μια γεμάτη ζωή με χαμόγελο και αλήθεια δεν πρέπει να σταματησει ποτέ ! ???? (Είναι απ τα αγαπημένα μου παλιά κομμάτια Andain – Beautiful Things )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni) στις

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ