Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Το τελευταίο μου γύρισμα στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» ήταν συγκινητικό

«Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Βγήκε πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και περιμένω να το δω όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αποχώρησε από τα γυρίσματα της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» και σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα τελευταία της γυρίσματα.

«Ήταν πολύ συγκινητικό το τελευταίο γύρισμα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς. Δηλαδή, μόλις τελειώσαμε το γύρισμα, έφυγα και τους είπα απλά “γεια”. Όμως ήταν πολύ συγκινητική μια σκηνή που είχαμε με την Ντόρα Μακρυγιάννη, που υποδύεται τη Μαρίνα. Λόγω των χαρακτήρων που υποδυόμαστε, δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα μαζί, αλλά μία φορά την εβδομάδα.

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, κάναμε μια σκηνή μαζί και με κοίταξε κάποια στιγμή η Ντόρα και μου είπε: “Πω πω! Η τελευταία μας σκηνή είναι τώρα, ε;”. Της απάντησα “ναι” και κάναμε τη λήψη που είναι η στιγμή που τους αποχαιρετάω, η οποία δεν είχε ανάγκη το κλάμα για να βγει αλλά εμείς πλαντάξαμε. Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Βγήκε πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και περιμένω να το δω όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο», δήλωσε στο περιοδικό «mytv».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ