Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Η εξομολόγηση της Τζόυς Ευείδη: Δεν μου αρέσουν αυτά, ξερνάω (video)

«Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε “Φράου”»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» και εξομολογήθηκε τι δεν της αρέσει να ακούει.

«Στο “Καφέ της Χαράς” είμαι η Δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου και ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνω. Στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά χρωστάω το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου. Το “Καφέ της Χαράς” και οι επαναλήψεις του ήταν αυτό που με συντήρησε όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησε να δουλεύω στο θέατρο. Στις διανομές στα θέατρα με ήθελαν γιατί με τις επαναλήψεις του Καφέ ήταν σαν να κάνω τηλεόραση. Στο Καφέ είμαστε όλοι συγκροτημένοι και επαγγελματίες, δεν μπορώ αυτά τα “αγαπημένοι”, ξερνάω. Ξερνάω με τα “καλά καμαρίνια”.

Ξέρω παραστάσεις που έχουν παίξει μπουνιές και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν τέλειο. Φυσικά και έχω μαλώσει, δουλεύω πάρα πολλά χρόνια για να μην μου τύχει. Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε “Φράου”. Δεν μου αρέσει καθόλου να γελάνε, δεν μου αρέσει ο χαβαλές, δεν μου αρέσει να έρχονται αδιάβαστοι. Ο σκηνοθέτης έβαλε το χεράκι του για να κάνω μπότοξ στα τελευταία γυρίσματα του Καφέ της Χαράς. Δεν μου άρεσε ποτέ ο εαυτός μου, τον σιχαίνομαι. Είμαι βαθιά συμπλεγματικός άνθρωπος, δεν μπορώ τον εαυτό μου, τη φωνή μου, το πώς παίζω. Όταν είμαι επαγγελματικά τέλεια ποιος τα χέ… τα προσωπικά. Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ