Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Η Disney εκτός από πριγκίπισσες απέκτησε τώρα και… δούκισσα – Υπέγραψε «χρυσό» συμβόλαιο με τη Μέγκαν Μαρκλ

Τι αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα για την πέτρα του σκανδάλου της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μάρκλ φαίνεται πως βρήκε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά το « διαζύγιο» με τη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney, με αντάλλαγμα η αμοιβή της να δίνεται ως δωρεά σε οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ που συνήψε η Μέγκαν, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στη ΜΚΟ «Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα». Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή.

Μια εκπρόσωπος της Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ, δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τη Ντίσνεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι παρέκαμψαν την βασιλική οικογένεια την Τετάρτη ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και «να εργάζονται ώστε να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ