Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 10/1

Δείτε τις προβλέψεις που ακολουθούν:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλημέρα! Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο, κατά την οποία τίποτα δεν σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ό,τι υπάρχει δεν σας ικανοποιεί. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν θα είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και να είστε πιο προσεκτικοί τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρξουν θα σκιάσουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο όσον αφορά την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση για να έρθουν τα καλύτερα. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας.

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε την τύχη που θα έχετε. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα από συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σας σχέδια ή τον οικονομικό σας τομέα. Εάν χρειάζεται, σκεφτείτε κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Δεν πρέπει να αφήσετε καμία εκκρεμότητα, αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ