Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ο γιος της Νατάσας Ράγιου αποχαιρέτησε τη νονά του, Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκινεί ο νεαρός Φάνης

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου είχε βαπτίσει τον γιο της, Νατάσας Ράγιου καθώς ήταν καλές φίλες. Ο νεαρός Φάνης που σήμερα είναι φοιτητής στο εξωτερικό αποχαιρέτησε τη νονά του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

«Νονά μου Χριστίνα, Αντίο. Μπορεί να μην μέναμε στην ίδια πόλη, μπορεί να μην σε έβλεπα συχνά αλλά ξέρω πόσο με αγαπούσες και πόσο σε αγαπούσα κι εγώ. Μιλούσαμε σπάνια αλλά πάντα μου έλεγε η μαμά τα νέα σου και ξέρω πως σου έλεγε και τα δικά μου.

14192787 10210211228507317 8801559342005029053 n

Από τότε που χάσαμε τον Μέμο, ήξερα πως αργά η γρήγορα θα έρθει και αυτή η μέρα αλλά τελικά δεν ήμουν προετοιμασμένος, έγινε τόσο ξαφνικά, πριν μερικές ημέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο και δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Έπαιζες ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μου, από εσένα μάλλον κατάλαβα τι πάει να πει αληθινή αγάπη αλλά, δυστυχώς δεν πρόλαβα να σου το πω ποτέ αυτό, στο λέω τώρα λοιπόν γιατί ξέρω ότι με ακούς από εκεί πάνω.

Η αγάπη που είχες για τον Μέμο είναι κάτι που νομίζω πως δεν το έχω ξαναδεί, κάτι το οποίο σπανίζει στις μέρες μας, κάτι το οποίο ελπίζω να το βρω και εγώ κάποτε. Από εσένα είδα πως αν ένας δεσμός είναι πραγματικά ισχυρός, δεν σπάει ούτε με τον θάνατο . Λυπάμαι πολύ που δεν θα είμαι στην κηδεία να σε αποχαιρετήσω για μια τελευταία φορά αλλά θα σε επισκέπτομαι. Ελπίζω εσύ και ο Μέμος να είστε καλά εκεί ψηλά και χαίρομαι γιατί ξέρω πως τώρα που είστε ξανά μαζί, θα είσαι και πάλι ευτυχισμένη».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ