Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Γιώργος Καπουτζίδης: Πόσταρα φωτό μου από το Athens Pride και δέχτηκα υβριστικά σχόλια (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η βασική μου ένσταση όσον αφορά τα social media είναι ότι χάνει στιγμές από τη ζωή σου»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος της εκπομπής «Μεσάνυχτα» αναφέρθηκε στα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε στα social media επειδή συμμετείχε στο Athens pride.

«Η βασική μου ένσταση όσον αφορά τα social media είναι ότι χάνει στιγμές από τη ζωή σου. Να το χρησιμοποιείς σαν εργαλείο και για τη δουλειά σου και για να προωθείς τη δουλειά σου, οι επώνυμοι έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε και διαφημίσεις και καλές συνεργασίες που θα μας φέρουν και χρήματα, όμως χάνεις και στιγμές από τη ζωή σου.

vlcsnap 00009 2

Eίχα βάλει τη φωτογραφία μου από το Pride μπήκαν κάποιοι και είτε έστειλαν προσωπικό μήνυμα είτε έγραψαν από κάτω πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο; Ποιος τους είπε ότι έχουν δικαίωμα; Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός. Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει όλοι σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς, ότι ο καθένας μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι».

https://vimeo.com/375864421

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ