Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Δείτε πώς είναι ο Θανάσης Ζέρβας σήμερα – Όσα αποκάλυψε για τη μάχη του με τις ουσίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Θανάσης Ζέρβας τη δεκαετία του ’90 πρωταγωνιστούσε σε πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης.

Ανάμεσά τους οι «Ψίθυροι καρδιάς», «Μη μου λες αντίο», «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» και άλλες. Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τις ουσίες.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση της ζωής μου με ουσίες, έχουν περάσει όλα αυτά, έδωσα την προσωπική μου μάχη.  Οι ουσίες σε καταστρέφουν, σου στερούν τις φιλοδοξίες σου. Όλα ξεκίνησαν το 1998 που είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου σκοτώθηκε η φίλη μου. Και μετά με πήρε από κάτω αυτό, έπεσα σε κατάθλιψη. Αισθανόμουν ένοχος για την απώλεια της φίλης μου. Όλα αυτά έφεραν τις ουσίες, το αλκοόλ.

Το δυστύχημα έγινε την περίοδο που έπαιζα στους Ψίθυρους, έπεσα με τη μηχανή που είχα στη σειρά. Ήμουν εθισμένος σε ουσίες και αλκοόλ για περίπου δέκα χρόνια. Θεωρούσα ότι δεν θα κολλήσω με τις ουσίες, αλλά έκανα λάθος. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από τις ουσίες. Η καριέρα μου τότε πήγαινε κατά διαόλου. Δεν πήγα σε κέντρο απεξάρτησης, είχα τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου που μου στάθηκαν, έφυγα στην επαρχία κι έβαζα στόχους».

https://vimeo.com/329977645

https://vimeo.com/329978919

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ