Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Τραγουδιστής του ελληνικού «X – factor»: Το τροχαίο που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και η κατάθλιψη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «X-factor» μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την κατάθλιψη, το ατύχημα που για ένα χρόνο τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά και πώς κατάφερε να τα ξεπεράσει όλα αυτά. Ο λόγος για τον Χρήστο Καλιατσά που μίλησε στην εφημερίδα «Μπαμ».51632721 2975359605814911 8429531204310532096 n 1

Για έναν χρόνο, απείχες από όλα. Τι συνέβη;

Ήταν μία μαύρη περίοδος της ζωής μου. Η κατάθλιψη είχε χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Στην αρχή, δεν το πίστευα, και το αρνιόμουν. Όταν άρχισα να καταφεύγω σε ουσίες και ηρεμιστικά, πλέον ήταν αργά. Τραγουδούσα με ηρεμιστικά, έφτασα στα όριά μου, μέχρι που επισκέφτηκα έναν γιατρό, και εκεί απείχα για να γίνω καλά.

Έχεις χρειαστεί τη βοήθεια ψυχολόγου;

Ψυχιάτρου. Ναι τη χρειάστηκα και μου έσωσε τη ζωή. Δυστυχώς στην Ελλάδα, αυτό είναι θέμα ταμπού, και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Νομίζω στα 15 μου. Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, και είχα μείνει έξι μήνες στο νοσοκομείο. Ήμουν παράλυτος σε καροτσάκι. Έκανα να περπατήσω ενάμιση χρόνο. Ήταν σοκαριστικό το διάστημα εκείνο, αλλά βρήκα τη δύναμη και την πίστη, να πατήσω ξανά γερά στα πόδια μου.

Υπήρξε κάτι που να σου προτάθηκε ενάντια στις αρχές σου , με αντάλλαγμα να γίνεις γνωστός σε χρόνο dt;

Εννοείται και από πολύ σημαντικούς ανθρώπους του χώρου αυτού. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι τρέφονται ”σεξουαλικά” από τέτοιες συναλλαγές. Ουκ ολίγοι συναδέλφοι μου, και ανάμεσά τους πολύ γνωστά ονόματα, ενέδωσαν σε τέτοιες προκλήσεις. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι ένας γνωστός παραγωγός του χώρου, με έχει σταματήσει μέσα σε κεντρικό δρόμο, θέλοντας να με φιλήσει.

Έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι και σε έντονο βαθμό. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι, η σεξουαλική παρενόχληση συμβαίνει μόνο σε γυναίκες, αυτό είναι λάθος. Έχω δεχθεί και με έντονο χαρακτήρα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ