Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Αυτά είναι τα ζώδια που λένε «ναι» στην επανασύνδεση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όταν σπάσει το γυαλί άραγε ξανακολλάει; Για πολλά ζώδια φαίνεται πως ναι καθώς δίνουν ευκαιρίες και δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφουν πίσω στον σύντροφό τους μετά τον χωρισμό.

Έξι ζώδια λένε «ναι» στην επανασύνδεση όπως αναφέρει το oroskopos.gr και είναι τα εξής:

Κριός: Ο Κριός είναι η περίπτωση του ανθρώπου που ισχύει η παροιμία «σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει» ! Χωρίζει πανεύκολα στο πι και φι, γρήγορα όμως ξεχνά τις διαφορές που έχει με το σύντροφό του, τα νεύρα του περνούν γρήγορα, δεν περνά κακίες, για το λόγο αυτό είναι πρώτος στη λίστα των επανασυνδέσεων!

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που διατηρεί έναν πολύ στενό σύνδεσμο με το παρελθόν του!  Δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα έναν χωρισμό,  ζει με τις αναμνήσεις του , έτσι λοιπόν είναι συναισθηματικά αρκετά επιρρεπής στην προοπτική μίας επανασύνδεσης!  Πολλές φορές μπαίνει στην διαδικασία μίας επανασύνδεσης για το λόγο ότι θέλει να πάρει την ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση ότι τον αγαπά ακόμα το ταίρι του!

Λέων: Ο Λέοντας θα πει ΝΑΙ σε μία επανασύνδεση, αρκεί να είναι ακόμα ερωτευμένος! Βασική προϋπόθεση είναι το ταίρι του να τον ξέρει τόσο καλά και να έχει βρει τα κουμπιά του για να μπορέσει να τον φέρει πίσω… Ποια είναι αυτά τα κουμπιά;;; Μα φυσικά να τον διεκδικήσει το ταίρι του από την αρχή δείχνοντας θαυμασμό!

 Ζυγός: Ο σχεσάκιας του ζωδιακού είναι ο Ζυγός, ο οποίος απεχθάνεται την μοναξιά και μόνιμα είναι δεσμευμένος! Είναι από τα ζώδια που κάνει επανασυνδέσεις, ο βασικός λόγος όμως που επιστρέφει στην πρώην σχέση του, είναι  επειδή φοβάται να μην μείνει μόνος του!

Υδροχόος: Εδώ σας κάνουμε την μεγάλη έκπληξη … Ο επαναστάτης και αντιδραστικός Υδροχόος δεν θα το πιστεύατε ποτέ ότι επιστρέφει εύκολα σε μία σχέση του παρελθόντος. Κι όμως, μπορεί να είναι προοδευτικός και να θέλει να πηγαίνει μόνο μπροστά, θα φροντίσει όμως να πάει πίσω και να κάνει μία επανασύνδεση, στην περίπτωση που έχει κατανοήσει ότι ο χωρισμός έχει επέλθει από δική του απερισκεψία!

Ιχθύς: Η ερωτική ζωή ενός Ιχθύ είναι μία ερωτική επανασύνδεση …  Ο Ιχθύς όταν περνά έναν χωρισμό εξιδανικεύει αυτό που έζησε στο παρελθόν αλλά και το σύντροφό του, το αποτέλεσμα είναι να κάνει εύκολα και γρήγορα πισωγυρίσματα (αν δεν έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη)!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ